28 Şubat 2010 Pazar

DAHİ DAUM ve DENİZ

Transferi bile olay olmuştu. Gençlerbirliği ile sezon içinde yaptığı özel anlaşmadaki cezai şart geçerli kabul edilecek mi edilmeyecek mi sorusu futbol federasyonunu ve tahkim kurulunu çok uğraştırdı.Önce lisans verildi sonra lisansı askıya alındı.Bir sürü karmaşa yaşandı. Bu ülkede yabancı oyuncuların CAS 'a başvurabildikleri için özel sözleşmeleri geçerlidir ama yerli statüsündeki oyuncuların özel sözleşmeleri kabul edilmediği için geçerli değildir. Bildiğim kadarı ile konu sonunda ancak uzlaşma ile çözüldü. Peki bu DENİZ bu kadar önemli bir futbolcu mu?
Hiçbir zaman taraftarın gözdesi olmadı. Aksine tribünler onun adını duyduğunda homurdanmaya başlar. Ama "Dahi Daum" son dört haftada Deniz'e dört elle sarıldı oynatmadığı yer kalmadı. Önlibero, Stoper, Sol bek derken bugün gördük ki Fenerbahçe'de sağ kanat oynamayacak son adam olan Deniz sağ kanat olarak sahada. Yakında Guizanın yerine santraforda oynar....
45. Dakikada golünü de attı belki de taraftar ile arasındaki buzları eritecek gol olacaktı ona da yardımcı hakem izin vermedi.
Hakem Fırat Aydınus her zamanki gibi idi. Kapasitesi belli karakteri belli. GÖREVİNİ YAPTI.
Geçen sene de yenildik Belediyeye. Hem de 2-0. Hakem de Cüneyt ÇAKIR'dı ve yediğimiz 2 golde aleni bir biçimde ofsayttı. Ama herkes kötü oynadığımız için ofsayt goleri görmek istemedi. Bu mağlubiyet İstanbul Belediyeye karşı 3. sezonda 3. mağlubiyetimiz. Zaten olimpiyat stadı da bize ters geliyor. Bu mavallara karnım tok. Şampiyonluk yarışından uzaklaşıyoruz gün geçtikçe.
Ben artık DAUM'dan dahilik değil normal teknik direktörlük yapmasını istiyorum. Dahilik yapınca baksanıza Deniz'den sağ kanat yaratmaya kalkıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder