28 Mart 2010 Pazar

FENERBAHÇE ACIBADEM- BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe Acıbadem sezon başından bu yana oynadığı tüm maçları kazandığı ve bugüne kadar oynadığı 35 maçta sadece 5 set verdiği için herkes 3-0 lık sonuçtan emindi. Ancak bugün oynadığımız oyunu görünce açıkçası Cannes'daki Dörtlü Final için endişelenmeye başladım.
Oyunculara yükleme yapılabilir, oyuncular akılları Dörtlü Finalde olduğu için konsantrasyon sorunu yaşayabilirler ama tüm bunlar bu kadar kötü oynamamıza neden olamaz. Anlamakta zorlandığım birşeyler var.
Bu takımın en etkili olduğu şey iyi servis atmaktı. Beşiktaşa karşı bile etkili servis kullanamadık desem yeridir. servis karşılamamızda zaten sorun olduğunu biliyorduk. Nihanın manşetlerine çok güvenemiyorduk. Natinin manşetinin iyi olması bizi rahatlatıyordu. Zateb De Brandt'da Seda arkada iken manşet alamadığı için genelde Songül ile değiştiriyordu. Ama son maçlarda tek kelime ile döküldük manşette. Savunmalarımız da aksadı. Manşeti iyi alamadığımız için pasörlerimiz de iyi oyun kuramadı.
Seda da Eda da hücumda çok aksadılar. Zaten istatistiklerde de açıkça görülüyor bu. Seda 21 hücumda 5 sayı %24 ile Eda 14 hücumda 5 sayı %36 ile oynamış ki ikisi için de bu rakamlar normal değil. Gamova ile Nati her zamanki gibiydiler.
Naz. Kalitesini inkar edecek biri olacağını düşünmüyorum. Ama nedendir bilinmez şu aralar eski formundan oldukça uzak. Bu durumda Dörtlü Finalde süre alabileceğini düşünmüyorum. Ancak iyi bir Naz'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Kupasını almamıza katkısının çok fazla olacağını da biliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder