7 Mart 2010 Pazar

FENERBAHÇE- ANTALYASPOR

Şubat ayı bizim için dert ayı olmuştu. Oynadığımız maçları ligin ilk yarısında oynadığımız bir çok maçtan daha iyi oynasak da kazanamıyorduk. Mart ayının ilk maçına çıkarken kimsenin olası bir puan kaybına tahammülü kalmamıştı. Zaten medya Fenerbahçe'nin puan kaybettiği her dönemde olduğu gibi yine Başkandan yönetime, Teknik direktörden oyunculara kadar her kesimin ipini çekmeye hazır yayınlara başlamıştı.

Antalya maçına iyi başladık. Antalya'da maçın 90. dakikasında Antalyaspor'un amatör takımların bile yapmayacağı bir hatası ile attığımız golün bir benzerini bu kez maçın 38 dakikasında attık. Ve anlaşıldı ki Antalyaspor yine aynı amatör takım. İstanbul'da Fenerbahçe ile oynarken orta sahada tek oyuncu bırakıp cümbür cemaat hücum etmeye kalkarsan ve bunun sonucunda da gol yersen puanı da maçı da kaybedersin.

Bu maç tek golle bitmemeliydi ama sahada öyle bir hakem vardı ki hakem demeye bin şahit ister. Maçın içinde bizim 2 Antalya'nın ise 1 penaltısını vermedi.

Taraftar Fenerbahçe'nin sahipsiz olmadığını herkese kanıtladı. Ve şimdiden lider ile aradaki puan farkı 5 olduğu için lig bitmiş, şampiyon belli olmuş gibi tavır alanlara İslam Çupi'nin söylediği gibi FENERBAHÇE'nin büyüklüğünün kupa büyüklüğü, şampiyonluk büyüklüğü olmadığını ve söz konusu Fenerbahçe olunca taraftarın UMUDUNU kaybetmeyeceğini kanıtladı. Çubuklu sevdasını kalbinde hisseden her FENERBAHÇE'li kim ne derse desin içindeki UMUDU kaybetmeyecek ve ŞAMPİYON olacağına olan inancı ile her zamanki desteğini gösterecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder