19 Nisan 2010 Pazartesi

ÖNEMLİ OLAN ŞAMPİYONLUK MU?



Şubat ayında hiç hesapta olmayan maçlarda yaşadığımız puan kayıpları nedeniyle dün oynanan maçta puan kaybına tahammülümüz bile kalmamıştı. Şampiyonluk için mücadele etmeye devam edebilmemiz için Kadıköy Şükrü Saraçoğlunda Beşiktaşı yenmek zorundaydık.
Maça iyi başladık. Daha 2. dakikada Alex'in attığı golle de öne geçtik. Ve iyi oynamaya devam ettik. Daha 13. dakikada 2. golü atmak bile şaşırtıcı olmazdı ama pozisyona giren Guiza olunca biz saç baş yolmakla kaldık. Daha sonra ise Alex'in veliahtı olarak tanımlanan Özer Alex gibi bir pas verdi Alex'e ince ve şık ama Alex Guiza'lığa özendi ve mutlak golü kaçırdı.
İlk yarı iyi olan takım Fenerbahçe idi. İkinci yarının başlangıcı ile oyundaki dengeyi lehine çeviren Beşiktaş oldu. Bir pozisyonda Lugano penaltı verilecek bir şekilde elle oynadı ama hakem devam ettirdi. 10 dakika sonra ise Bilica penaltıya neden oldu. Hakem de penaltı noktasını gösterdi. Ama sonrasında Bilica öyle birşey yaptı ki bu takımın oyuncusu olmadığını ve olmaması gerektiğini ispatladı herkese.
Şampiyon olursunuz olmazsınız bazen bu hiç önemli değil. Bu camia 2006 yılında Denizli maçı ile kelimenin tam anlamı ile travma yaşadı ama utanmadı. Şampiyon olalım olmayalım yapılacak şey belli o da BİLİCA ile yolları ayırmak.
Ve Fenerbahçe taraftarının neredeyse büyük bir çoğunluğu bu konuda hemfikir... En azından benim gördüğüm tanıdığım Fenerbahçeliler...
Bu arada ligin ilk devresinde İnönü'de Beliktaş ile oynadığımız maçta ilk yarıda Gökhan Gönül'ün ceza sahası içinde düşürülmesine penaltı çalamayan, Uğur İnceman'ın attığı golde OFSAYT bayrağı kaldıramayan hakemlerin CESARETİ/YÜREĞİ var mıydı diye de sorabilirmiyiz Sayın Mustafa DENİZLİ hocam...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder